Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP dx2420 Business Desktop PC voor MKB

 

HP introduceert de HP dx2420 Business Desktop PC. Deze betaalbare desktop is ontworpen voor dagelijks gebruik in het midden en kleinbedrijf (mkb). De desktop levert ‘out-of-the-box' productiviteit en biedt de mogelijkheid eenvoudig uit te breiden.

De nieuwe HP dx2420 Business Desktop PC past met zijn metalen behuizing en glanzende afwerking goed in stijlvol ingerichte kantoren. Optische schijven en usb 2.0 toegang vanaf de voorzijde zorgen voor een scala aan aansluitmogelijkheden voor digitale media en randapparatuur, maar ook voor snelle data transfers. Audio poorten aan de voor- en achterkant staan garant voor extra gemak en flexibiliteit.

De Business Desktop PC is voorzien van het Windows Vista besturingssysteem, Intel processors en chipset, Graphics Media Accelerator en voorgeïnstalleerde applicaties voor zakelijk gebruik, zodat gebruikers, als ze de pc aanzetten, direct productief zijn.

Daarnaast is de compacte micro tower ontworpen met het oog op toekomstige upgrades en uitbreiding. Hiertoe zijn vooraf gekwalificeerde opties beschikbaar, zoals een 22-in-1 geheugenkaartlezer, een tweede vaste of optische schijf, of een SuperMulti LightScribe Drive waarmee gebruikers labels rechtstreeks op disks kunnen branden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2947244). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.