Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Verbeterde versie van Rittal Power Engineering

 

Met versie 4.0 van de bekende Power Engineering-software biedt Rittal een duidelijk verbeterd engineeringsprogramma voor een snelle configuratie van Ri4Power-laagspanninginstallaties. Materiaal- en loonkosten worden nog eenvoudiger bepaald en de bediening is comfortabel en gemakkelijk.

Met Rittal Power Engineering 4.0 beschikken planners van installaties over een tool waarmee zij laagspanningsstroomverdelingen en schakelinstallaties met de systemen Ri4Power Form 1, Form 2-4 of ISV eenvoudiger en sneller kunnen configureren. De software verwerkt projecten volledig, vanaf de geautomatiseerde productie van stuklijsten, het vaststellen van prijzen tot aan het bestellen van materialen.

Op basis van gebruikersspecifieke montagetijden kunnen bovendien de betreffende arbeidswaarden worden vastgesteld. Uitgebreide import- en exportfuncties maken het mogelijk om de database van de software ook aan te vullen met artikelen van andere leveranciers die voor het produceren van de verdeling nodig zijn. Speciale schakelkastcomponenten kunnen optioneel als eigen veldtypen in de software worden opgeslagen.

Hulpfuncties leiden de gebruiker door het programma en leggen de benodigde stappen uit. Door enkele parameters in te voeren kunnen stuklijsten en tekeningen voor afzonderlijke veldtypen worden gegenereerd. Tijdens het configureren van het veld kan de gebruiker op elk moment ook andere producten van Rittal of andere artikelen uit een zelfgemaakte artikelstam gebruiken. Zodra de installatie is geconfigureerd, is een druk op een knop voldoende om alle benodigde toebehoren te bepalen en om te zetten naar stuklijsten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2946460). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.