Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Motorola RS507 handsfree imager

 

Motorola introduceert de RS507 draadloze en handsfree barcode-imager voor industriële toepassingen. De RS507 is direct geschikt voor aansluiting op Motorola's WT4000 mobiele computer. De imager onderscheidt zich door de combinatie van hoogwaardige technologie en ergonomie met een robuuste behuizing en hoge scankwaliteit voor zowel 1D als 2D symbolen en barcodes.

De nieuwe Motorola RS507 draadloze handsfree imager biedt uitstekende mogelijkheden om draadloze, handsfree scanning-toepassingen toe te voegen aan alle bestaande en toekomstige mobiele computers van Motorola. De imager is gebaseerd op de Motorola's Symbol SE4500 imaging engine. Dat waarborgt snelle uitlezing van 1D- en 2D-symbolen, met een grote tolerantie wat betreft de scanbeweging.

De imager is gebaseerd op proven technology van Motorola, en biedt de juiste continuïteit en betrouwbare resultaten. Daardoor kunnen mobiele medewerkers in magazijnen, postverwerkingsbedrijven en bijvoorbeeld farmaceutische distributiecentra, productief en accuraat opereren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2946442). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.