Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Netgear Digital Entertainer Elite verkrijgbaar

 

Netgear, aanbieder van netwerkproducten , maakt bekend dat de Digitale Entertainer Elite EVA9150 wereldwijd verkrijgbaar is. De Digitale Entertainer Elite is een digitale mediaspeler die het mogelijk maakt digitale content over het netwerk te streamen naar bijvoorbeeld ‘high-definition' systemen.

Netgear presenteert de Digitale Entertainer Elite EVA9150 als de ideale oplossing voor serieuze medialiefhebbers. De EVA9150 is voorzien van de laatste video, audio en draadloze technieken. Dankzij de geïntegreerde 500GB harde schijf, die gemakkelijk door de gebruiker te upgraden is naar een groter formaat, maakt dit de EVA9150 tot een veelzijdige video jukebox voor bedrijven en thuisgebruik.

Enkele eigenschappen zijn bijvoorbeeld het afspelen van video's op Blue-ray kwaliteit met een formaat van 1080p, MP3's en opgenomen televisieprogramma's van pc's of de opslag op het netwerk. Tevens kunnen gebruikers genieten van internet content zoals bijvoorbeeld YouTube, internet radio, Flickr, RSS feeds en video's van andere populaire websites. De Digital Entertainer Elite werkt direct met Windows, Mac, Linux en network attached storage (NAS) systemen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2945050). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.