Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

2TB harddrives met Greenpower-technologie

 

Western Digital breidt zijn zakelijke productportfolio van harde schijven uit met de WD RE4-GP, een harde schijf met een capaciteit van 2TB. WD zegt hiermee de enige leverancier te zijn die deze capaciteit in het zakelijke segment aanbiedt. De schijf voorziet in 64 MB cache, dubbele processors en een grote dichtheid.

De nieuwe WD RE4-GP 2TB van Western Digital biedt hoge betrouwbaarheid voor opslag in veeleisende omgevingen, zoals cloud computing-infrastructuren, grote datacenters, vervangomgevingen voor tapeopslag, videosurveillance en digitale beeldbewerking. De schijven leveren voor deze omgevingen maximale capaciteit tegen lage energiekosten. Mede door de MTBF (Mean time before failure) van 1,2 miljoen uur zijn de schijven uitermate geschikt voor zware omgevingen.

De toegepaste GreenPower-technologie controleert constant de belasting. Zodra het mogelijk is, gaat de schijfeenheid in ruststand om energie te besparen. Zo is tot wel veertig procent aan energie te besparen. De opstarttijd van de drive vanuit deze ruststand is minder dan een seconde.

De WD RE4-GP-harddrive is verder sneller door 64 MB cache, dubbele processors en meer dichtheid. Dit betekent twee keer zoveel verwerkingskracht en 25 procent meer prestatie ten opzichte van de vorige generatie schijven. Door verbeteringen op het gebied van energietechnologie op basis van WD IntelliSeek, IntelliPark en IntelliPower is een reductie van 25 procent in energiegebruik mogelijk.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2943524). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.