Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe Escala-servers van Bull

 

Bull introduceert drie nieuwe Escala-instapservers die it-afdelingen helpen kosten en energieverbruik van gedistribueerde infrastructuren te reduceren. De drie nieuwe modellen bieden geavanceerde virtualisatiefuncties, gebaseerd op Power6-processortechnologie, die tot nu toe alleen beschikbaar waren op de high-end Escala-servers.

Het ontwerp van de nieuwe Escala-servers va Bull is geoptimaliseerd om de energie-efficientie te verbeteren en het beheer te vereenvoudigen. Vergeleken met eerdere modellen leveren de nieuwe servers vijftig procent meer prestaties per Watt. De servers zijn een uitbreiding van Bull's Bio Data Center-aanbod van eco-vriendelijke digitale technologieën.

De nieuwe Escala-servers zijn specifiek ontworpen om tegemoet te komen aan de uitdagingen van grote bedrijven en overheidsorganisaties om niet alleen de kosten van de it-infrastructuren te verminderen, maar ook hun it-apparatuur te optimaliseren, zegt Olivier Gaumont, directeur van Bulls enterprisesServers divisie.

Samen met partner APC/Schneider Electric introduceerde Bull recent assessment-diensten voor het meten en optimaliseren van de energie-efficiëntie in datacenters. Met het nieuwe Escala-aanbod verbreedt de hardware- en dienstenleverancier zijn server- en storagevirtualisatiediensten, waardoor it-afdelingen efficiënter met de bestaande apparatuur kunnen werken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2942549). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.