Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Silentcubes voor langdurige opslag

 

Voor energiezuinige en door KPMG gecertificeerde digitale archieven distribueert Incom Storage de nieuwe Silentcubes van Fast LTA. Met de Silentcubes kunnen betrouwbare, revisiezekere en energiezuinige archieven van kleine tot zeer grote capaciteiten modulair worden opgebouwd. Hoge viervoudige redundantie, automatische kwaliteitscontrole, energie besparende functies en het doordachte concept zijn de voornaamste kenmerken van de Silentcubes zegt de importeur.

De door Incom Storag op de Nederlandse markt gebrachte Silentcubes van Fast LTA zijn voorzien van een hardware worm-controller (write once read many) zodat deze systemen net zoals optische jukeboxen ‘echte' worm-systemen zijn. Zonder aanvullende software kunnen de Silentcubes op meerdere locaties geplaatst en automatisch gespiegeld worden. De ingebouwde digital audit functie test de in de Silentcubes opgeslagen gegevens regelmatig op integriteit zodat een onopgemerkt dataverlies uitgesloten is.

Door het toevoegen van Silentcubes kan het archief automatisch in stappen van vier of acht terabyte met de opslagbehoefte meegroeien. Een dubbel uitgevoerd SilentCubes archief van 24 TB bespaart volgens Incom Storage bij de huidige stroomtarieven op jaarbasis meer dan 30.000 euro te opzichte van een traditioneel raid-systeem dat voor archivering gecertificeerd is.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2942529). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.