Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Draadloos presenteren met Wepresent

 

Alltrifix, ontwikkelaar en distributeur van hard/software - brengt Wepresent op de markt. Dit presentatiesysteem verandert elke projector of beeldscherm in een draadloos presentatie netwerk.

Met Wepresent biedt Alltrifix een oplossing voor draadloze projectie tijdens dagelijkse zakelijke bijeenkomsten. Met de state of the art technologie, verandert Wepresent een gewone projector in een effectief projectiesysteem met speciale eigenschappen. Het systeem is makkelijk aan te sluiten en heeft, in tegenstelling tot de traditionele projectoren, een aantal extra mogelijkheden zoals plug and show en split-screen, waarmee het scherm in vier aparte blokken verdeeld kan worden en draadloze projectie voor pda/smartphones (Windows Mobile 5/6).

Er kunnen maximaal 32 laptops of smartphones tegelijkertijd worden aangesloten, waarbij vier personen op hetzelfde moment alles wat zij op hun draadloos apparaat (pda, smartphone, notebook) opgeslagen hebben presenteren via een split-screen. Wepresent kan tot maximaal 720p (half HD) streamen via de draadloze voorziening (Wi-Fi) en full HD wanneer de pc en Wepresent in een ethernet netwerk aan elkaar zijn gekoppeld. Ook kunnen alle aangesloten conferentiegangers gebruik maken van het internet via de accesspoint functie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2937944). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.