Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP vindt met Z-serie werkstation opnieuw uit

 

HP introduceert de HP Z Workstation serie en zegt daarmee deze productcategorie opnieuw uitgevonden te hebben. De HP Z800, HP Z600 en HP Z400 werkstations zijn het resultaat van meer dan twintig design innovaties en maken gebruik van de voordelen die de nieuwe Intel® Xeon® processor biedt.

De nieuwe HP Z Workstations zijn voorzien van de next-generation Intel Xeon processor 5500 met geïntegreerde memory controllers en Intel Turbo Boost Technology en een nieuwe reeks grafische oplossingen, ingebouwde high-definition (HD) audio en optioneel solid-state drives.

Het HP Z800 Workstation is HP's meest krachtige en uitbreidbare workstation. De doelgroep bestaat uit gebruikers die werken met applicaties voor 3-D animatie, broadcast video, olie en gasdetectie, en medical imaging. De Quadcore Z800 zorgt met de nieuwe Intel QuickPath Technology voor hoge in- en output prestaties in ieder mogelijk applicatie scenario. Dit werkstation kan optioneel ook met vloeistof gekoeld worden.

Het HP Z600 Workstation is ontwikkeld met het milieu in het achterhoofd en levert hoge prestaties in een compact formaat. Dit werkstation is gemaakt voor professionals in de video productie, financiële en midrange cad-markt. Het werkstation heeft dezelfde geborstelde aluminium behuizing, het modulaire ontwerp en de onderhoudsvriendelijke opbouw als de HP Z800 Workstation, en kan tot wel acht beeldschermen aansturen.

Instapmodel is de HP Z400 Workstation. Dit werkstation is beschikt over een enkele Intel processor en is redelijk geprijsd. Met de HP Z400 richt HP zich op professionals in video editing, fotografie, design en engineering. De HP Z400 is het eerste ‘single-socket' werkstation, gebaseerd op Next-Generation Intel Microarchitecture (Nehalem), en kan uitgerust worden met de nieuwste Intel Xeon processoren. Ook dit werkstation kan met vloeistof gekoeld worden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2936393). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.