Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cisco en NetApp bieden dynamisch datacenter

 

NetApp en Cisco gaan klanten samen voorzien van dynamische unified datacenter-oplossingen. Deze zijn gebaseerd op Cisco's Unified Computing System en NetApp Unified Storage Architecture. Cisco en NetApp certificeren de gecombineerde oplossing gezamenlijk. Daarnaast combineren zij de klantondersteuning en marketingactiviteiten. Het Cisco Unified Computing System verenigt computer, netwerk, storage-toegang en virtualisatiebronnen in een samenhangende datacenter-architectuur.

Het Cisco Unified Computing System stelt klanten in staat om de vaak met datacenter-virtualisatie geassocieerde complexiteit te reduceren, kosten te verlagen en de beschikbare bronnen optimaler te benutten. NetApp gaat via Cisco Validated Design flexibele en krachtige storage-oplossingen leveren voor het Cisco Unified Computing System. Deze worden getest op interoperabiliteit in gevirtualiseerde datacenter-omgevingen.

Klanten profiteren van het unified storage-model in het gehele NetApp-productportfolio, applicatie-integratietechnologieën zoals de NetApp SnapManager-productsuite en geavanceerde storage-efficiëntiemogelijkheden. Hiermee kunnen klanten de ruwe storage-eisen terugdringen, kosten verlagen, het gebruik in gevirtualiseerde omgevingen verbeteren en administratieve taken vereenvoudigen. Daarnaast vormt NetApp's marktleiderschap in Ethernet storage-technologie een aanvulling op het Cisco Unified Computing System, dat gebaseerd is op een 10Gb per seconde Unified Fabric dat Fibre Channel over Ethernet (FCoE) ondersteunt.

Cisco en NetApp participeren ook in gezamenlijke marketingactiviteiten, zoals de ‘Virtualised Dynamic Data Center Roadshow' die meerdere steden aandoet. Ook VMware en een selecte groep andere integratiepartners verlenen hieraan hun medewerking. NetApp participeert tevens in Cisco's Data Center for Future-programma. Beide programma's zijn er op gericht klanten te informeren over het datacenter-aanbod van NetApp en Cisco.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2933261). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×