Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Data Robotics lanceert de DroboPro

 

Data Robotics introduceert de DroboPro. De DroboPro is een professionele opslagsysteem voor het mkb dat ‘self-managing’ kan worden genoemd.

Data Robotics introduceert de DroboPro. De DroboPro is het eerste professionele opslagsysteem voor het mkb dat ‘self-managing' kan worden genoemd. De DroboPro heeft een ingebouwd ‘self monitoring' systeem dat ervoor zorgt dat de machine zichzelf herstelt bij schijfuitbreiding of -vervanging. De DroboPro is gebaseerd op het BeyondRAID virtual storage platform en biedt een continuïteit die tot nu toe alleen bij grootzakelijke netwerken bestond, inclusief bescherming tegen meerdere defecte schijven tegelijkertijd en de mogelijkheid wijzigingen in schijven aan te brengen zonder down-time met thin provisioning. De DroboPro geeft de gebruiker de mogelijkheid om schijven te vergroten of te vervangen, maar ook te wisselen tussen enkeldisks of dubbeldisks redundancy met slechts één knop. De DroboPro gebruiker kan beslissingen over de inrichting van het opslagsysteem pas nemen op het moment dat deze aan de orde zijn in plaats van deze voor de implementatie van het apparaat te bepalen. Dit biedt vel flexibiliteit die volgens Data Robotics tijd en geld bespaart.

De DroboPro functionaliteit in het kort:
Ruimte tot 8 schijven en meer dan 16 Terabyte. De gebruiker kan al naar gelang behoefte de totale opslagcapaciteit mee laten groeien. Wanneer extra capaciteit nodig is, kan er een nieuwe schijf aan de DroboPro worden toegevoegd. Wanneer de DroboPro vol is, kan de kleinste schijf worden vervangen door een grotere, zonder dat het apparaat hoeft te worden uitgeschakeld. Uniek is dat dankzij BeyondRAID elk type en formaat schijf door elkaar kan worden gebruikt. Toegang tot de data is altijd gegarandeerd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2925632). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×