Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Compellent biedt ssd storage met tiering op blokniveau

 

Compellent Technologies maakt bekend dat het STEC ZeusIOPS enterprise solid state drives (ssd’s) in zijn storage oplossing zal integreren.

De gepatenteerde software van Compellent maximaliseert het gebruik en de efficiëntie van ssd's omdat klanten slechts twee ssd's in een ‘tier 0' configuratie kunnen in te zetten en inactieve gegevens automatisch naar minder dure disken worden overgebracht.
 
De geautomatiseerde tiered storage van Compellent, Data Progression geheten, beperkt het aantal benodigde ssd's tot een minimum, maar biedt de hoogste prestatieniveaus voor bedrijfskritische applicaties. In tegenstelling tot andere soorten ssd oplossingen biedt de gevirtualiseerde storage van Compellent de mogelijkheid meerdere applicaties eenvoudig en on-demand toegang tot een en dezelfde ssd. De hele oplossing kan gemakkelijk beheerd worden via de enkelvoudige, intuïtieve interface van Compellent. Bovendien kunnen klanten deze ssd's dankzij de blijvende hardwarearchitectuur van Compellent op hun bestaande Compellent Fiber channel disk enclosures aansluiten en ze direct, zonder downtime die een upgrade met volledige vervanging gepaard gaat, in gebruik nemen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2915628). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×