Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Konica Minolta's nieuwe Infoline bizhubs

 

Met de bizhub 222, 282 en 362 voegt Konica Minolta Business Solutions drie monochrome multifunctionals (MFP'S) toe aan de reeks printers voor kantooromgevingen met InfoLine design.

De nieuwe MFP's laten zich volgens de leverancier eenvoudig integreren in omgevingen met bestaande InfoLine-printers. Ze richten zich wat betreft snelheid en capaciteit op kleine kantoren en teams binnen grotere organisaties. In één behuizing zijn een printer, kopieermachine en snelle scanner verenigd, terwijl faxfunctionaliteit als optie kan worden toegevoegd. Dus zeker op afdelingen waar nu nog een aparte printer, copier, scanner en fax staan, verwacht de fabrikant aanzienlijk ruimtebesparing en verhoogde productiviteit.

Gemakkelijk

De mid-volume bizhubs 222, 282, 362 kunnen zowel stand-alone als in een netwerk worden ingezet en drukken af met snelheden van respectievelijk 22, 28 en 36 pagina's per minuut. Daarnaast bieden ze grote flexibiliteit wat betreft media en modulariteit. Zo drukken ze af op uiteenlopende mediaformaten van A6 tot en met A3, waarbij de papierkwaliteit kan variëren van 50 tot en met 210 g/m2.

Voor ‘zware' gebruikers kan de capaciteit van de papierlades worden opgevoerd tot 3650 vel, terwijl toner en papier kunnen worden bijgevuld zonder de activiteiten van de machines te hoeven onderbreken. De (optionele) mogelijkheden voor automatische afwerking van documenten strekken zich uit van gatenponsers en niet-units tot en met vouwmachines voor de productie van boekjes. Ook is er een mailbin sorter verkrijgbaar die de output per gebruiker sorteert en verzamelt in aparte opvangbakken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2910825). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×