Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

EMC presenteert Smarts Server Manager

 

EMC, speler in informatie-infrastructuuroplossingen presenteert EMC Smarts Server Manager.

EMC, speler in informatie-infrastructuuroplossingen presenteert EMC Smarts Server Manager.  De nieuwste aanvulling van de EMC Smarts familie helpt klanten bij het beheren van gevirtualiseerde datacenters door de voordelen van geautomatiseerde root-cause analyse nu ook voor virtuele infrastructuren te bieden. Gecombineerd met VMware beheertools biedt EMC Smarts Server Manager klanten verbeterde service availability in zowel virtuele als fysieke omgevingen, besparingen in tijd en kosten, en een algehele verbetering van de IT efficiency.

Meer inzicht en controle

Als onderdeel van EMC's portfolio van geautomatiseerde IT-beheersoplossingen vergroot Smarts Server Manager het inzicht in en de controle op IT operations in heterogene infrastructuuromgevingen. De oplossing helpt klanten de complexiteit van het beheer van deze infrastructuren te verminderen door automatische discovery, root-cause analyse en business-impact assessment van VMware ESX servers, virtual machines (VM's) en applicaties.

Naast geautomatiseerde discovery, business-impact assessment en root-cause analyse in fysiek-virtuele domeinen kan Smarts Server Manager:

- de staat van Microsoft Cluster Services en Veritas Cluster Services monitoren;

- IT operations helpen identificeren welke key applicaties of service processen er niet beschikbaar zijn;

- integreren met server hardware monitoring suites van IBM, Dell en Sun om servers die niet goed functioneren te identificeren.

EMC Resource Management

Smarts Server Management is een component van het EMC resource management software portfolio welke organisaties in staat stelt om hun datacenter operations te automatiseren. Alle oplossingen zijn ontworpen om klanten te helpen met kostenbesparing en het service level te verbeteren. Het omvat de automatisering en visualisering van discovery, compliance en analyse in fysiek-virtuele infrastructuren en applicaties in het datacenter, aldus de Amerikaanse leverancier  

Het automatiseringsproces helpt volgens EMC organisaties inzichtelijk te krijgen welke IT resources ze hebben, IT-compliancy te controleren, geautomatiseerd root-cause problemen te isoleren en issues direct te herstellen. Dit resulteert in een service georiënteerde benadering van IT-management en geeft inzicht in hoe de informatie-infrastructuur bijdraagt aan de business, zo besluit EMC. 

Meer informatie over het resource management portfolio van EMC vindt u op: www.emcitmanagement.com

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2897582). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.