Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Data Domain levert nieuwe software update

 

Data Domain, leverancier van deduplicatie-storagesystemen, heeft nieuwe software voor zijn besturingssysteem geïntroduceerd waarmee, zonder extra hardware, de snelheid van de huidige productielijn met 100 procent kan worden verhoogd.

Met een eenvoudige software-upgrade zegt Data Domain voor een ongekend prestatieniveau op alle systemen en voor alle cliënttypen,  van veeleisende datacentra tot kleine remote kantoren, te zorgen. De back-up-tijden worden korter en er is een snellere time-to-DR-synch tijdens replicatie. De nieuwe software voor besturingssystemen van Data Domain, DD OS 4.6, is nu zonder extra kosten verkrijgbaar voor bestaande gebruikers van Data Domain die beschikken over een normaal systeemonderhoudscontract.
Het besturingssysteem van Data Domain maakt gebruik van eigen Stream Informed Segment LayoutTM (SISL) technologie, waarmee een hoge verwerkingssnelheid wordt bereikt, en het systeem en de harde schijven minder worden belast. SISL is CPU-centrisch en softwarematig. Dat betekent dat de software voortdurend kan worden verbeterd zonder gebruik te maken van extra controllers, compressiehardware of schijfruimte.
De prestatieverbetering geldt voor alle systemen en voor alle protocollen, maar grote datacentra die gebruikmaken van het paradepaardje van Data Domain, het DD690-systeem met Veritas NetBackup OpenStorage (OST) van Symantec en 10 Gb Ethernet, halen nu een hogere verwerkingssnelheid van 750 MB/s, of 2,7 TB/uur. Dat is ongeveer 90% sneller dan de hoogste verwerkingssnelheid die de DD690 haalde toen het systeem in mei 2008 werd geïntroduceerd. Deze nieuwe benchmark werd gesteld met een minimale DD690-configuratie van 2 diskshelves.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2895842). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×