Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Juniper verkoopt nieuwe gateways

 

Netwerkleverancier Juniper brengt twee nieuwe gateways op de markt. De nieuwe gateways vallen binnen het SRX3000- portfolio en hebben de nummers 3400 en 3600 gekregen.

Netwerkleverancier Juniper brengt twee nieuwe gateways op de markt. Een gateway verbindt verschillende netwerken binnen een bedrijfsnetwerk. Het apparaat transporteert gegevens van netwerk naar netwerk door van het ene protocol naar het andere te ‘vertalen' en neemt daarnaast fysieke barrières tussen bijvoorbeeld koperdraad en glasvezel.

De nieuwe gateways vallen binnen het SRX3000- portfolio en hebben de nummers 3400 en 3600 gekregen. Op de apparaten is het netwerkbesturingssysteem van Juniper geïnstalleerd: JUNOS Software. Volgens Juniper hebben de nieuwe modellen een "sterk lager energieverbruik en hebben ze tachtig procent minder rackruimte nodig dan bestaande beveiligingsoplossingen."

Het SRX3600-portfolio maakt als eerste een 10 GE-netwerkomgeving mogelijk die 30 Gbps firewall, tot 10 Gbps VPN, 10 Gbps IPS en 175.000 nieuwe aansluitingen per seconde ondersteunt. De SRX3400 ondersteunt 20 Gbps firewall, tot 6 Gbps VPN, 6 Gbps IPS en 175.000 nieuwe verbindingen per seconde.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2893539). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×