Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP introduceert nieuwe storage-oplossingen

 

HP kondigt nieuwe producten, oplossingen en diensten aan die organisaties helpen om kostenverlagingen op korte termijn te realiseren en tegelijkertijd een sterk technologisch fundament te leggen om straks sterker uit de economische neergang te komen.

Centraal staat een verdere standaardisering en automatisering van processen en de inzet van ‘flexible sourcing'-options, zodat de voor de business meest relevante projecten blijven draaien en de organisatie alleen betaalt voor de technologie die daadwerkelijk wordt gebruikt, aldus HP. De voornaamste aankondigingen van nieuwe producten zijn:

- StorageWorks EVA 6400 & 8400
- SAN Virtualization Services Platform (SVSP)
- Data Protector 6.1
- Nieuwe Consolidation & Virtualization services (kortere ROI)
- Application Management Services Portfolio
- Mulit-Tiered Hybrid Design Service
- EDS Enhanced Managed Services

Standaardisatie, optimalisatie en automatisering

Nieuwe HP StorageWorks Storage-Area Network (SAN) Virtualization Solutions helpen volgens HP klanten de bevoorrading, het management en optimalisatie van virtuele server- en storage-omgevingen te simplificeren. De nieuwe HP StorageWorks Enterprise Virtual Array 6400 and 8400 (EVA6400 and EVA8400) halveert de kosten van storage-administratie, aldus HP. 

De verbeterde HP SAN Virtualization Services Platform 2.1 (SVSP 2.1) is een network-based storage virtualisatie-oplossing die beschikbare storagecapaciteit vergroot. Het stroomlijnt storage-activiteiten door de tijd die nodig is voor migratie, replicatie, back-up en het in productie brengen van nieuwe applicaties,  te verminderen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2892377). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×