Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Netgear lanceert NAS-gekoppelde online hersteltool

 

Netgear, aanbieder van netwerkproducten, kondigt de ReadyNAS Vault aan. Dit is een nieuwe online back-up en disaster recovery service voor consumenten en het mkb.

Deze oplossing is ontworpen om consumenten en het mkb een simpele maar professionele, geclassificeerde oplossing te bieden voor internetgebaseerde, ‘cloud-based' dataprotectie. De ReadyNAS Vault service is beschikbaar voor alle versies van de ReadyNAS producten.


Netgear zal een demonstratie geven van de ReadyNAS Vault tijdens de CeBIT in Hannover, van 3 tot 8 maart 2009, in Hal 13 - stand C58 - van de Hannover Exhibition Hall. Bovendien zal hier het hele assortiment van ReadyNAS producten getoond worden.

De ReadyNAS Vault is volgens Netgear een makkelijk te gebruiken en kostefficiënte online back-upservice, ingebouwd in all ReadyNAS-systemen. Met deze oplossing kan men regelmatig en in een beveiligde omgeving data kopiëren en herstellen naar een opslagfaciliteit van wereldklasse. Deze faciliteit is beschikbaar via elke webbrowser en op iedere locatie met internettoegang.

Vanaf nu is het kopen en onderhouden van licenties van speciale software voor servers en de bijbehorende agenten verleden tijd. De benodigde software is reeds geïntegreerd in de ReadyNAS opslagproducten; additionele infrastructuur of upgrades zijn dus niet nodig.

De ReadyNAS Vault maakt een back-up van en naar een datacenter, is simpel in gebruik en betaalbaar voor zowel consumenten als het MKB. Een gratis 30-dagen proef van deze service is nu beschikbaar voor alle ReadyNAS systemen.

Beschikbaarheid: onmiddellijk na updaten firmware ReadyNAS.

ReadyNAS Vault service kost $5.95 per maand voor consumenten en $19.95 per maand voor zakelijk gebruik.

Voor meer informatie: http://www.readynas.com  

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2887959). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×