Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Harde schijf met 320GB platter-technologie

 

Western Digital komt met een nieuwe serie WD Caviar 3,5-inch harde schijven gebaseerd op 320GB per platter-technologie. Dit is dezelfde technologie die wordt gebruikt voor in de 160GB per platter (met 320GB-capaciteit) 2,5-inch WD Scorpio-schijf, die sinds oktober 2007 op de markt is.

"Onze investeringen in technologie en continue productontwikkeling hebben ervoor gezorgd dat Western Digital de hoogste datadichtheid levert in de twee grootste markten", zegt Hossein Moghadam, cto van Western Digital. "Onze 250 gigabits-per-square-inch-technologie is betrouwbaar bij onze 2,5-inch-producten. Nu kunnen klanten ook van deze technologie profiteren in 3,5-inch voor bijvoorbeeld desktops."

De WD Caviar 3,5-inch harde schijven met 320GB zijn per direct beschikbaar. De 320GB per platter-technologie wordt het komende jaar ook toegepast in desktop-, zakelijke, CE-, en externe harde schijven en in nieuwe producten van Western Digital.

De Caviar-serie 3,5-inch desktop-harde schijven bieden een doorvoersnelheid van 300MB per seconde, heeft een cachegeheugen tot 16MB en Native Command Queuing (NCQ). Daarnaast hebben de nieuwe harde schijven extra voorzieningen om het geluid en de warmteontwikkeling te beperken.
http://www.wdc.com

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2325172). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×