Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe Philips 4K-monitor leverbaar

 

Kleuren spatten het beeldscherm af met de nieuwe Philips 4K-monitor

MMD, marktleider in technologie en merklicentiepartner voor Philips Monitors, kondigt een nieuw scherm aan met een Ultraclear 4K resolutie en een extra breed kleurengamma, dat mogelijk wordt gemaakt door de Ultracolor-technologie. De geavanceerde vertical alignment (va)-technologie zorgt daarnaast voor een hoog contrast.

Het grote 31,5 inch scherm geeft gebruikers veel ruimte om mee te werken en te genieten van levendige, gedetailleerde beelden in ultra high definition. De Ultracolor-technologie maakt kleurreproductie scherper en helderder vanwege het brede kleurengamma, dat 95 procent van het NTSC-gamma ondersteunt, ten opzichte van de gebruikelijke 72 procent. Ultracolor produceert natuurlijke groene kleuren, levendige rode kleuren en diepe blauwe kleuren. Dit wordt mogelijk gemaakt door innovatief samengestelde veranderingen aan de kleurenchips van het paneel.

Met 3840 x 2160 pixels is de Ultraclear 4K monitor geschikt voor zware cad-applicaties, 3D graphics of het vergroten van cellen in complexe financiële spreadsheets. Verder maakt het scherm gebruik van Smartconnect voor 4K. Dit houdt in dat de monitor de nieuwste multi-aansluitingen bevat. Hierdoor kunnen gebruikers video en audio op hoge resolutie streamen en genieten van de 4K-resolutie op 60 Hz. Daarnaast bevat het scherm een usb 3.0-aansluiting (5GBit per seconde).

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5888476). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×