Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

BosworX ICT introduceert dienst IT delen

 

Ict-bedrijf BosworX draagt bij aan duurzaamheid door de introductie van een nieuwe, efficiënte dienst voor het delen van it. It delen biedt duurzame ict door organisaties op basis van omvang, proces, branche en doelgroep bij elkaar te brengen. Hiermee besparen deelnemende organisaties fors op it-kosten.

Aanvankelijk was BosworX om technische redenen gestart met het clusteren van bepaalde ict-componenten voor afzonderlijke klanten. Door de vele voordelen en de groeiende vraag van klanten besloot BosworX deze duurzame en voordelige oplossing ook voor andere organisaties mogelijk te maken.

Recent onderzoek van onder meer TNO toont aan dat organisaties slechts 36 procent van de servercapaciteit continue gebruiken. It delen stelt de deelnemer in staat de overcapaciteit van 64 procent te delen met andere organisaties en biedt zo een gelijkwaardige en transparante opbrengst.

BosworX ICT biedt al meer dan vijftien jaar ict-diensten aan om de bedrijfsvoering van organisaties efficiënter en effectiever te laten verlopen. Het bedrijf werkt met een vier stappenplan waarbij inventarisatie, advies, implementatie en beheer zowel afzonderlijk als gecombineerd toegepast worden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5254611). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×