Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NGA biedt NGA NL Payroll in de cloud

 

NGA Human Resources introduceert NGA NL Payroll, een lokale cloud-oplossing voor payroll-diensten, die is geïntegreerd met het cloud-gebaseerde hr-managementsysteem van SuccessFactors. De totaaloplossing is speciaal ontwikkeld om middelgrote Nederlandse bedrijven te laten profiteren van de snelheid en flexibiliteit van de cloud, tegen een concurrerend tarief.

Het voordeel van een cloud-gebaseerde payroll-oplossing is dat bedrijven continu met de modernste technologie en de meest actuele regelgeving werken, zonder dat de processen en systemen onderbroken worden. SuccessFactors en NGA NL Payroll werken met een continue gegevensuitwisseling, waardoor de nieuw ingevoerde gegevens vrijwel direct beschikbaar zijn voor alle gemachtigde gebruikers. De oplossing is bovendien voor zowel hr-managers als medewerkers op elk moment en via elk apparaat - laptop, tablet en mobiel - toegankelijk.

NGA NL Payroll is geïntegreerd met SuccessFactors. Organisaties kunnen gebruik maken van uitgebreide hr-functionaliteit, zoals talent management-tools, en zo hun complete hr-beleid beter overzien. Het systeem neemt administratief werk uit handen, doordat organisatorische wijzigingen direct en automatisch verwerkt worden. Processen zoals cao-wijzigingen, de minimumlooncheck en de berekening van reiskosten verlopen automatisch. Daarnaast verzorgt NGA HR de tijdige en correcte verwerking van de salarisrun.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5430986). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×