Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Besluiten nemen via web met SAP StreamWork

 

Bedrijfssoftwareleverancier SAP introduceert SAP StreamWork. Dat is software waarmee medewerkers van een bedrijf vanaf verschillende locaties kunnen samenwerken en beslissingen nemen. De software wordt als webdienst geleverd.

Via een gemeenschappelijk scherm kunnen gebruikers van SAP StreamWork analyses, peilingen, kosten-batenberekeningen en swot-analyses maken. Aan de hand van die informatie kunnen conclusies worden getrokken en knopen worden doorgehakt. Het is daarbij mogelijk om te blijven werken met overlegmiddelen zoals e-mail, videoconferentie-software WebEX en notitie-software Evernote. Discussies die hebben plaatsgevonden worden opgeslagen en kunnen ingezet worden wanneer een soortgelijke bedrijfsvraagstuk zich voordoet.

SAP zegt met deze oplossing het nieuwe werken te omarmen. Volgens de leverancier wordt bij veel bedrijven of organisaties dat nieuwe werken gefaciliteerd door afzonderlijke softwarecomponenten als e-mail, bedrijfsapplicaties of Web 2.0 -toepassingen. Volgens de leverancier verhindert die versnipperde inzet van uiteenlopende hulpmiddelen de slagvaardigheid bij het nemen van gezamenlijke beslissingen.

De software wordt aangeboden op abonnementsbasis. Er is een gratis versie beschikbaar. Die proefversie heeft een beperkte capaciteit voor informatieopslag.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3319712). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees verder

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.