Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Uitzendbureau ontwikkelt recruitment-software

 

Softwareproducent Intermesh en de Search & co groep hebben gezamenlijk een softwarepakket ontwikkeld voor werving-, selectie- en uitzendbureaus. Het pakket met de naam Recruity is gebaseerd op open source-software en bestaat uit verschillende modules, waaronder een crm-systeem, een mogelijkheid tot vacaturebeheer en koppelingen met sociale netwerksites.

Recruitmentbureau Search & co begaf zich op het ontwikkelvlak nadat het geen geschikte programmatuur kon vinden. Volgens het bedrijf waren de licentiekosten van bestaande pakketten te duur of waren de mogelijkheden ontoereikend.  Met Intermesh, ontwikkelaar van de kantoorapplicatie GroupOffice, heeft het vervolgens Recruity ontwikkeld.

Gratis

Met de software richten de bedrijven zich op zowel uitzendbureaus, werving- en selectiebureaus, hrm-afdelingen en interim-bemiddelaars.  Het op open source software gebaseerde Recruity is gratis te gebruiken door kleine organisaties. Grotere bureaus betalen wel  licentiekosten, maar volgens Intermesh en Search & co groep liggen deze de helft lager dan bij concurrerende pakketten.

De bedrijven willen met Recruity een breed platform creëren waardoor de software vanuit de branche wordt doorontwikkeld. De applicatie is te downloaden via recruity.com. Recruity kan in eigen beheer worden genomen, maar is ook via het web benaderbaar en te gebruiken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3259801). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.