Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Coda-Financials versie 11.3

 

rekenmachine calculator erp administratie

Softwareleverancier Unit 4 Agresso introduceert versie 11.3 van de financiële software Coda-Financials. De nieuwe versie is ontworpen voor middelgrote en grote retailketens en inzetbaar in andere markten en sectoren. Door de Link-architectuur moet de software internationale financiële verslaglegging en analyse integreren met alle soorten bedrijfssoftware.

Dat is volgens de leverancier met name waardevol voor bedrijven in sectoren die aan veel technologische verandering onderhevig zijn, bijvoorbeeld door fusies en overnames, veranderende bedrijfsmodellen of geografische uitbreiding of krimp. 

Coda-Financials 11.3 is in de eerste plaats gericht op de retail-sector die door de combinatie van cash- en kredietrestricties hard is geraakt door de recessie. De nieuwe versie van Coda-Financials is ontworpen om retailers kosten te besparen. Volgens Unit 4 wordt de software in het Verenigd Koninkrijk al gebruikt door 25 tot 30 procent van de grootste retail en winkelketens.

De nieuwe mogelijkheden van 11.3 zijn volgens Unit 4 Agresso:
- Factuur matchen op basis van dual line level en hoeveelheden: gebruikers kunnen grote aantallen openstaande rekeningen registreren, opsporen, rapporteren en afstemmen op basis van verschillende formaten Group level balancing - een vernieuwende methode om zeer hoge volumes facturen af te stemmen.
-Persoonlijke aanpassingsmogelijkheden: gebruikers kunnen hiermee hun bedrijfsprocessen stroomlijnen door het creëren van schermen, acties en activiteiten die passen bij het werk dat ze moeten doen, op de manier waarop ze het moeten doen.
-De eliminatie van aparte inkoopsoftware bespaart geld en tijd, doordat een add-on procurement systeem niet meer noodzakelijk is.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3202878). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.