Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Epicor kondigt Epicor 9 aan voor Nederland

 

Epicor Software, aanbieder van enterprise bedrijfssoftwareoplossingen voor middelgrote en Global 1000 ondernemingen, introduceert Epicor 9 enterprise resource planning (erp) software voor de Nederlandse markt. De eerste Nederlandse kgebruikers zijn gestart met de implementatie. Zij worden daarbij bijgestaan door Epicor-partner Macroscoop.

Epicor 9 van Epicor Software combineert Web 2.0-concepten met Epicor True Soatm, een aanpasbare en coöperatieve bedrijfsarchitectuur die voldoet aan de behoeften van elke onderneming. Dit ongeacht land, industrie of toegangsapparatuur . Daardoor is 'grenzenloos zakendoen' volgens de ontwikkelaar realiteit. De end-to-end functies van deze oplossing zorgen voor een dynamische gebruikerservaring en real-time, in-context bedrijfsinzichten.

Met ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen en implementeren van erp-oplossingen, markeert Epicor 9 de convergentie van een uitgebreide productsuite tot een flexibele, geïntegreerde oplossing. Epicor 9 is het resultaat van jarenlange ontwikkeling, de deelname van meer dan tachtig gebruikers aan focusgroepen en het bètaprogramma van Epicor. De oplossing biedt (aspirant)gebruikers nieuwe mogelijkheden voor groei van hun bedrijf, ondanks een steeds meer gekoppeld en onzeker mondiaal bedrijfsklimaat.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3067572). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.