Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SAP breidt Community Network uit

 

SAP kondigt een uitbreiding aan van het aanbod op het SAP Community Network. Dit platform is speciaal opgezet voor Nederlandse SAP geïnteresseerden die op zoek zijn naar lokale SAP informatie. Het biedt de mogelijkheid om kennis en ervaringen uit te wisselen over onder meer (inter)nationale klantcases, trends, visie op SAP technologie en integratiemogelijkheden.

Softwareontwikkelaar SAP heeft een aantal Business Process Expert (BPX) communities toegevoegd aan het SAP Community Network die zich richten op onderwerpen als de International Financial Reporting Standards (IFRS), de implementatie van SAP Business Suite 7 en de ondersteuning van de onlangs aangekondigde partnership met PlaNet Finance.

De Duitse erp-specialist is continue bezig met de ontwikkeling en toevoeging van nieuwe services en onderdelen op het netwerk om de gebruikerservaring voor de 1,7 miljoen gebruikers wereldwijd te verbeteren. Daarnaast is het samenwerkingsplatform in het algemeen verbeterd dankzij de toevoeging van ratings en vernieuwde zoekmogelijkheden.

Recentelijk is SAP in het ENGAGEMENTdb rapport tot de enige business-to-business onderneming in de top 10 van de top 100 wereldwijde merken op het gebied van social media engagement benoemd. SAP staat in de lijst vanwege de betrokkenheid met haar klanten en partners via het SAP Community Network, Facebook, Twitter, Wiki's en blogs.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3028606). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.