Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Veeam komt met disaster recovery-oplossing

 

Disaster recovery altijd in goede banen met nieuwe Veeam-oplossing

Veeam Software introduceert Veeam Availability Orchestrator. Deze multi-hypervisor-oplossing voor het orkestreren van disaster recovery stelt grote ondernemingen in staat de disaster recovery-plannen eenvoudig uit te voeren, te testen en te documenteren. Bescherming van data en disaster recovery zijn voor een bedrijf essentiële aandachtsgebieden als het de beschikbaarheid wil vergroten.

De nieuwe Veeam Availability Orchestrator voorziet grote ondernemingen van een multi-hypervisor-oplossing voor het orkestreren van disaster recovery en is te gebruiken met Veeam Availability Suite en Veeam Backup & Replication. Deze nieuwe oplossing voor de huidige problemen met disaster recovery-plannen is specifiek voor grote ondernemingen ontwikkeld en biedt de volgende mogelijkheden.

• Orkestratie: zorgvuldige coördinatie van Veeam-back-ups en -replicaties met behulp van een afgebakend disaster recovery-plan.
• Geautomatiseerd disaster recovery-testen: automatisch en niet-disruptief testen om de betrouwbaarheid te behouden en kostbare handmatige processen te voorkomen.
• Compliance en documentatie: ingebouwde mogelijkheden voor documenteren, updaten en rapporteren van disaster recovery-plannen om te voldoen aan compliance-eisen.

Veeam Availability Orchestrator is later dit jaar beschikbaar. De oplossing werkt samen met Veeam Availability Suite en Veeam Backup & Replication, en is gelicenseerd per virtual machine (VM). Klanten hebben een Enterprise Plus-licentie nodig voor Veeam Availability Suite of Veeam Backup & Replication.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5736342). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×