Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Verkoopboost met Perfect Shelf van Dassault

 

De wijze waarop producten in winkelschappen worden gepresenteerd, is van doorslaggevende invloed op de shopping experience en koopbeslissing van consumenten. Met de Perfect Shelf-retailoplossing van Dassault Systèmes kunnen retailers en fabrikanten eenvoudig verschillende scenario's op het gebied van categoriemanagement en ruimteplanning vergelijken. De oplossing is tevens te gebruiken voor het snel wijzigen van schapinrichtingsplannen.

Om ervoor te zorgen dat de productpresentatie zo optimaal mogelijk is voor de consument, biedt Perfect Shelf geavanceerde software voor het in 3D-ontwerpen en visualiseren van levensechte virtuele winkelinrichtingen. Inclusief alle schappen, producten, armaturen, verlichting en promotiematerialen. Interieurontwerpers kunnen zo snel unieke winkelervaringen creëren, met meer flexibiliteit en tegen lagere kosten. Uitgaande van 2D-foto's kunnen zij eenvoudig realistische 3D-productpresentaties maken en schapindelingen visualiseren, om de presentatie van producten met de winkelmanager echt vanuit het oog van hun klanten te optimaliseren. Daarbij kunnen zij ook kengetallen over de omzetsnelheid van schappen in beeld brengen, om goed onderbouwde beslissingen te nemen.

Perfect Shelf helpt fabrikanten van consumentenproducten om hun assortimentskennis beter te benutten voor adviezen over schapindelingen, om de eigen merk- en winkelomzet te verbeteren. Retailers kunnen de winkelervaring van consumenten verbeteren door het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen, waaronder het snel aanpassen van schapindelingen en promoties.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4566504). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.