Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

VDI-appliance.com steunt VDI-desktop

 

VDI-appliance.com introduceert een nieuwe appliance voor het uitrollen van virtuele desktops.VDI-appliance.com zegt een gestandaardiseerdevdiI-technologie te bieden in combinatie met een out-of-the-box oplossing.

Distributeur Iodis levert een Virtual Desktop Infrastructure (vdi) appliance die de beheerkosten van een desktop verlaagt. Daarnaast kan flink op energie worden bespaard. VDI-appliance.com biedt de nieuwste gestandaardiseerde vdi-technologie in combinatie met een out-of-the-box oplossing. Iodis heeft de appliance ontwikkeld om het beheer van vdi's te vereenvoudigen, de kostprijs te verlagen en de gebruikerservaring te verbeteren.  Door het gebruik van NAND flashtechnologie  in de vdi-appliance kunnen gebruikers eenvoudig tot wel driehonderd virtuele desktops per appliance aanmaken die sneller zijn dan traditionele vdi's, aldus Iodis.

VDI-appliance.com verbruikt minder stroom dan reguliere opslagsystemen in een datacenter. Klanten kunnen daardoor stroom besparen op hun virtuele desktops. Niet alleen door minder stroomverbruik, maar ook door eenvoudiger beheer en doordat geen centrale storage meer nodig is, aldus Iodis.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4269408). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×