Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP breidt aanbod Converged Infrastructure uit

 

HP heeft nieuwe services en solutions geïntroduceerd voor HP Converged Infrastructure. Service Providers en bedrijven zijn daarmee volgens HP in staat om clouddiensten uit te rollen.

HP introduceert onder meer VirtualSystem voor Microsoft. HP VirtualSystem for Microsoft en HP VirtualSystem for Superdome 2/HP-UX zijn nieuwe hard-en software oplossingen voor het uitrollen van al geteste, en op de klant afgestemde gevirtualiseerde applicatie omgevingen. Met advies op maat en HP Support services kunnen klanten gestandaardiseerde ‘applicatie-blokken' voor duizenden gebruikers binnen enkele uren implementeren, in plaats van enkele maanden.

HP heeft verder een uitbreiding gedaan van zijn van CloudSystem voor cloud datacenters. Dat wordt gekenmerkt door financiering, nieuwe services en ontwikkeltools. HP heeft tot slot meer dan honderd Centers of Excellence voor cloud opgestart. Deze centers geven klanten een demonstratie van HP CloudSystem, het open geïntegreerde platform om technologie en services uit te rollen in private, public en hybrid cloud omgevingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4238734). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×