Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fujitsu introduceert nieuwe VDI-bundels

 

Fujitsu introduceert nieuwe virtual desktop infrastructure (vdi) bundels die de overstap naar vdi eenvoudiger maken voor mkb-bedrijven. De 'VDI Bundles' bieden hardware en software voor een omschakeling van pc- en notebook gebaseerde werkplekken naar virtuele werkplekken, aldus de leverancier.

De Fujitsu VDI Bundles zijn er in twee maten - namelijk tot 20 en tot 42 werkplekken. Beide bundels bevatten een geoptimaliseerde Primergy TX200 S2 server en displays met geïntegreerde Fujitsu Zero Clients die als netwerkinterface fungeren. Fujitsu VDI Bundles bevatten ook een display, toetsenbord en muis om de server te kunnen beheren. Alle software is vooraf geïnstalleerd.

Fujitsu biedt ook de mogelijkheid om in de toekomst uit te breiden door ruimte te reserveren in de host servers en switches voor meer Zero Clients. De optionele Portable Zero Client - een plug-en-play usb-device dat ervoor zorgt dat bestaande desktops en notebooks gebruikt kunnen worden als vdi host nodes - biedt een oplossing voor bedrijven die hun oude Windows-based pc's willen hergebruiken bij het overstappen naar vdi.

Met vdi krijgen eindgebruikers meer flexibiliteit, omdat ze kunnen inloggen op hun persoonlijke desktop vanaf elke Zero Client werkplek op een bedrijfsnetwerk en zelfs op afstand. De prestaties met vdi zijn hetzelfde als met een desktop pc of notebook. Daarbij beweert de leverancier dat de Zero Client, geïntegreerd in een display, veel minder lawaai en warmte produceert .

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4200805). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×