Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP introduceert VirtualSystem voor VMware

 

HP heeft de oplossing HP VirtualSystem for VMware geïntroduceerd. Het betreft een virtuele infrastructuur die organisaties snel kunnen implementeren en dat een fundament biedt voor cloud computing. HP heeft hiertoe diverse bestaande oplossingen vernieuwd en een aantal nieuwe oplossingen geïntroduceerd.

HP VirtualSystem kan volgens de leverancier de mobiliteit van virtuele machines versnellen en de throughput verdubbelen, terwijl de recovery time vele male sneller is met de nieuwe HP FlexFabric. De capaciteitseisen worden gehalveerd door dubbele virtual machine density en de uitrol wordt versneld met HP LeftHand en HP 3PAR Storage Systems, aldus de leverancier. HP Insight Control for VMware vCenter Server verbetert de virtual server operations met it administrator alert, probleemoplossing en management op afstand. De virtualisatie strategie wordt in lijn gebracht met de investeringen om zo de zakelijke doelstellingen te bereiken met advies, planning, pre-integratie, uitrol en support services van HP Technology Services and HP ServiceONE partners.

Met de komst van virtualisatie zijn er volgens HP zogenaamde 'multi-tier network architectures' ontstaan; virtuele versnippering, inflexibele opslag, onvoorspelbare workloads en zorgen over security. Een brede deployment is daardoor lastiger geworden. Om middelgrote en grote organisaties te helpen met deze uitdagingen is er HP VirtualSystem voor VMware inclusief virtualized HP Networking solutions, HP Converged Storage, HP BladeSystem servers en HP Insight software met diensten op locatie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4121773). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×