Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Brocade verbetert server virtualisatie

 

Brocade brengt nieuwe features en verbeteringen voor het Brocade networking hardware, software en management portfolio op de markt. Deze verbeteringen bieden meer zichtbaarheid van virtual machines (VMs) binnen storage area networks (san's) – en vice versa - terwijl belangrijke networking diensten worden uitgebreid van fysieke servers naar virtuele werelden.

De verbeteringen binnen het Brocade networking hardware, software en management portfolio zijn van toepassing op het gebruik binnen Brocade san's, maar ondersteunen tevens open, heterogene storage- en computingomgevingen die via Brocade's partnerschappen met storage- en serververkopers worden geleverd.
Brocade introduceert de volgende verbeteringen binnen de 10.3 release van de DCFM SAN management applicatie, ontwikkeld om de VM-functies en -prestatie te verbeteren binnen de Brocade san's:
- Zichtbaarheid van VMs op Brocade fabrics via DCFM integratie met VMware vSphere. Het voordeel van deze integratie is het feit dat SAN-beheerders VMs binnen de fysieke servers kunnen bekijken en de mogelijkheid hebben om VM-eigenschappen end-to-end te zien van server naar storage via Broacde HBAs en switches;
- Ondersteuning voor een management 'plug-in' voor VMware vCenter die, eenmaal geïnstalleerd en geactiveerd, belangrijke meetgegevens en waarschuwingen geeft via VMware vSphere.
- Nauwe integratie met Storage Resource Management (SRM) tools van derden, ontwikkeld om gebruikers van deze software-oplossingen de mogelijkheid te bieden om direct vanuit hun beheeromgevingen te kunnen profiteren van de DCFM 10.3 verbeteringen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3108174). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×