Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Netgear ReadyNAS brengt virtualisatie naar MKB

 

Netgear, leverancier van netwerkoplossingen, kondigt aan dat de ReadyNAS productlijn is gecertificeerd als VMware ESX 4.0 virtualisatieoplossing. De ReadyNAS producten kunnen dusgeïntegreerd worden met VMware, waarmee de voordelen van virtualisatie voor het mkb binnen handbereik liggen.

Netgears gehele ReadyNAS productlijn, van de desktop producten ReadyNAS Pro en ReadyNAS NVX, tot de rack-mount producten ReadyNAS 2100 en 3200, kan profiteren van de VMware ESX 4.0 certificering omdat er gebruik gemaakt wordt van het Network File System (NFS) protocol. Het voordeel van dit protocol is dat ESX-server alle gehoste besturingssystemen ondersteunt waaronder Microsoft Windows. Bovendien is NFS relatief eenvoudig te beheren en wordt er al snel bespaard, zowel op het gebied van it-beheer als op de storage infrastructuur.

Het midden- en kleinbedrijf kan storage- en serverkosten reduceren door het vereenvoudigen van het beheer van infrastructuur. Bovendien wordt de flexibiliteit vergroot. Midden- en kleinbedrijven die een instap virtualisatieoplossing zoeken kunnen een kosteneffectieve gecertificeerde ReadyNAS met VMware oplossing implementeren waardoor meerder fysieke fileservers niet meer nodig zijn. Huidige ReadyNAS gebruikers kunnen eenvoudig een VMware oplossing implementeren zonder dat er extra opslagcapaciteit moet worden aangekocht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3095910). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.