Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fujitsu Primergy BX900 voor virtualisatie

 

Fujitsu introduceert een eerste steen in het wereldwijde groeiprogramma voor x86 servers, het Primergy BX900 blade serversysteem. Het systeem is een complete dynamische serverinfrastructuur in een enkele blade cube.

De nieuwe Primergy BX900 van Fujitsu is een complete dynamische serverinfrastructuur in een blade cube, die gebruikers kunnen aanpassen aan verschillende it-gebruikscenario's, waarmee zijitT-infrastructuren flexibeler maken terwijl zij tegelijkertijd kosten reduceren.

De serverinfrastructuur Primergy BX900 is gebouwd op vier leidende principes. De eerste is een dynamisch nieuw concept voor energie en koeling dat de kosten van energie verlaagt. De tweede is dat er verbeteringen in operationele prestaties bereikt worden, dankzij dynamische virtualisatie. Het derde principe van het concept is om uptime te realiseren via dynamische hoge beschikbaarheid. Tot slot zorgt het vierde principe ervoor dat investeringen gegarandeerd beschermd worden dankzij nieuwe systeemarchitectuur die dynamische schaalbaarheid biedt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2948144). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.