Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hypertrac voor VMware Consolidated Backup

Falconstor Software, aanbieder van Totally Open dataprotectie-oplossingen, introduceert Hypertrac Back-up Accelerator voor VMware Consolidated Backup, een verbeterde back-upoptie voor VMware Consolidated Backup (VCB). Hypertrac technology voor VMware omgevingen integreert met Falconstor Network Storage Server (NSS), een open opslagvirtualisatie- en leveringsplatform dat een breed assortiment aan dataprotectie en DR-oplossingen voor de VMware platform biedt.


De Falconstor Hypertrac technology voor VMware Consolidated Backup (VCB) breidt verder Falconstor NSS diensten uit voor VMware Infrastructure door het optimaliseren van VCB back-ups om de impact op virtuele machines en op de opslag van deze omgevingen te minimaliseren. De no-impact back-ups van Falconstor Hypertrac technology voor VCB leveren hoge prestatie back-up voor virtuele machines en verwijderen de verstoring van back-upschermen die vereist worden door traditionele back-upoplossingen voor fysieke omgevingen.

VMware Consolidated Backup gebruikt virtual machine snapshots om hot back-up van draaiende virtuele machines toe te staan. Dit vereist verwerking door de VMware ESX host om snapshots tijdens het back-upproces te behouden en veranderingen die zich tijdens de back-up voordoen te verwijzen naar de virtuele machines tot de back-up van de snapshot compleet is. Om dit proces te optimaliseren creëert Hypertrac Backup Accelerator voor VMware Consolidated Backup - die te installeren is op elke server met VCB - standby virtuele machines op een aparte VMware ESX host gericht op back-upprocessen. Hypertrac gebruikt dan Falconstor dunne snapshots om VMware snapshots te presenteren als brondata voor VCB back-upprocessen.

Op deze manier optimaliseert Falconstor Hypertrac voor VMware Consolidated Backup back-upprocessen door ze te scheiden van de productieomgeving en biedt zo maximale consolidatie en schaalbaarheid voor grotere VMware infrastructuuromgevingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.