Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Progress breidt Modulus-platform uit

 

Modulus, het Node.js PaaS van Progress, ondersteunt nu ook meerdere applicatietalen door gebruik te maken van Docker. Hiermee biedt Progress een compleet applicatieontwikkelplatform voor de gehele onderneming. Organisaties die gebruik maken van het Modulus-platform ter ondersteuning van Node.js, beschikken nu over één toegewijde, veilige en compliant omgeving voor het implementeren, schalen en monitoren van al hun applicaties.

Met de aanvullende meertalige ondersteuning via Docker, het populaire open Modulus-platform van Progress voor het bouwen, uitrollen en draaien van gedistribueerde applicaties, zijn ontwikkelaars van zakelijk applicaties in staat om één platform te gebruiken voor het beheren van meerdere ontwikkelprojecten wereldwijd. Het Modulus-platform is met bewezen functies zoals automatisch schalen, load balancing, veilige omgevingen en een compliant platform uitgebreid naar andere programmeertalen.

Ondernemingen hebben behoefte aan applicaties die door meerdere platformen worden ondersteund. De mogelijkheid om informatiesystemen binnen de bedrijfsmuren te integreren met cloud-gebaseerde diensten is essentieel voor de lange termijngroei. Progress bouwt voort op de Node.js-erfenis van het Modulus-platform om hiermee een echt complete app-ontwikkelplatform te bieden aan ondernemingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5265649). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij Progress
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×