Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Red Hat introduceert online leermethode

Red Hat introduceert Red Hat Online Learning (ROLE) in Europa, een nieuwe online leermethode waarbij de cursisten zelf hun tempo kunnen bepalen en online toegang hebben tot de inhoud van de cursus en het praktijkgerichte lab. Het online cursusmateriaal is vergelijkbaar met het materiaal dat in traditionele klassikale cursussen wordt gebruikt en is uitgebreid met een uitleg voor zelfstudie.

Met Red Hat Online Learning (ROLE)  hebben cursisten toegang tot een bibliotheek van webinars en video colleges met instructies. Hiermee kunnen ze zich voorbereiden op de Red Hat Certified System Administrator en Red Hat Certified Engineer examens (EX200 en EX300). Via een kennis-check kan de kennis van het materiaal worden getest alvorens men naar het online lab gaat. Daarnaast geeft deze tool cursisten feedback.

Cursisten ontvangen een abonnement voor negentig dagen waarmee ze toegang hebben tot de drie Red Hat Online Learning componenten: het cursusmateriaal, webinars en het lab. Tijdens de periode hebben ze in totaal tachtig uur toegang tot het lab. Die toegang kunnen ze verkrijgen via een desktop of laptop. Het cursusmateriaal en webinars kunnen ook via een mobiel apparaat worden bekeken.

Om de cursisten de informatie te bieden die ze nodig hebben om hun Linux administration vaardigheden te verbeteren en zich voor te bereiden op hun praktijkgerichte examens, is ROLE beschikbaar voor de volgende cursussen:
• Red Hat System Administration I (RH124R)
• Red Hat System Administration II (RH134R)
• Red Hat System Administration III (RH254R)

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.