Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Micro Focus koppelt Visual Cobol met Studio 2012

 

Micro Focus, specialist op het gebied van modernisering, testen en management van enterprise applicaties, kondigt aan dat Micro Focus Visual Cobol lgeïntegreerd is met Microsoft Visual Studio 2012. Ontwikkelaars kunnen Visual Cnobol nu gebruiken binnen de ontwikkelomgeving Visual Studio 2012.

Organisaties over de hele wereld zijn afhankelijk van bedrijfssystemen waarop Cobol-applicaties draaien. Deze vormen de basis van vele it-systemen en bedrijfskritische processen. Door de integratie van Visual Cobol en Visual Studio 2012 kunnen ontwikkelaars, van zowel de huidige generatie als die van morgen, gebruik maken van de meest toonaangevende ontwikkeltools. Bovendien wordt de productiviteit van de ontwikkelaar, bij het leveren van nieuwe en gewijzigde software, verhoogd.

Verschillende ontwikkelteams, die eerder verdeeld waren over meerdere technische disciplines, zijn nu verenigd en kunnen hierdoor effectiever met elkaar samenwerken. Bovendien hebben organisaties die de overstap maken naar nieuwe platformen geen last van het gebrek aan Cobol-professionals.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4569075). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.