Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Postgres Enterprise Manager 2.1 vrijgegeven

 

EnterpriseDB heeft een volgende versie van Postgres Enterprise Manager voor de markt vrijgegeven. Reden is dat er sinds de introductie van deze oplossing in het najaar van 2011 al meer dan 2000 installaties geïmplementeerd zijn en er veel belangstelling voor is bij grotere ondernemingen. Het werd volgens de leverancier dus tijd voor een update met meer en verbeterde mogelijkheden.

Versie 2.1 breidt het functiepallet van Postgres Enterprise manager uit met eenvoudig instelbare dashboards, nieuwe functies voor het plannen en indelen van beheertaken en verbeterde waarschuwingsmogelijkheden. De nieuwe versie zorgt voor een verdere vereenvoudiging van grootschalige PostgreSQL-implementaties dankzij de mogelijkheid om de gebruikerstoegang per server te beheren.

Postgres Enterprise Manager 2.1 is volgens de leverancier de enige beheertool in zijn soort voor PostgreSQL en Postgres Plus Advanced Server. De oplossing biedt onder meer de volgende verbeteringen voor grootzakelijke gebruikers: SMTP- en SNMP-waarschuwingen, Audit Manager, rolgebaseerde gebruikerstoewijzingen en uitgebreide dashboards.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4490591). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×