Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

LibreOffice 3.4.2 officieel vrijgegeven

 

The Document Foundation (TDF) kondigt LibreOffice 3.4.2 aan, de derde versie uit de 3.4-familie, gericht op zowel individuele gebruikers als op bedrijven. LibreOffice 3.4.2 verbetert het merendeel van de fouten die door gebruikers in vorige versies zijn vastgesteld, en kan door de meeste bedrijven voor productiedoeleinden worden gebruikt.

The Document Foundation adviseert grote organisaties die met LibreOffice werken, om dat te doen in samenwerking met een support partner, die nauwkeurig speciale vereisten kan vaststellen, kan helpen met het managen van de migratie en die verbeteringen kan leveren voor vastgestelde problemen. Het aanschaffen van LibreOffice-ondersteuning van een partner van TDF geeft bedrijven ook de mogelijkheid om indirect financieel bij te dragen aan het project. Op die manier wordt de ontwikkeling gesteund en worden stabiliteit en groei versterkt. Gebruikers moeten overigens altijd de uitgave-notities doornemen voor ze een nieuwe versie inzetten.

LibreOffice 3.4.2 is het resultaat van het gecombineerde werk van driehonderd medewerkers in meer dan 23.000 bijdragen, waarin ongeveer vijf miljoen regels code zijn veranderd, toegevoegd of verwijderd. De ontwikkelaars-gemeenschap is goed verdeeld tussen medewerkers die worden betaald door bedrijven en onafhankelijke vrijwilligers uit de gemeenschap: Oracle en SUSE hebben ieder ongeveer 25 procent van de bijdragen geleverd, 25 procent komt van vrijwilligers die er sinds de start van het project zijn bijgekomen, en nog eens 20 procent komt van RedHat. De overige bijdragen zijn van een combinatie van medewerkers van vóór TDF, Canonical  ontwikkelaars, en organisaties als Bobiciel, CodeThink, Lanedo, SIL, en  Tata Consultancy Services.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4072448). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×