Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Oracle vernieuwt MySQL Enterprise

 

MySQL

Oracle stelt de nieuwste release van MySQL Enterprise beschikbaar. De oplossing biedt onder meer ontwikkelingsondersteuning, monitoring tools en MySQL database software. Het voornaamste onderdeel is de MySQL Enterprise Monitor 2.2. Hiermee zijn queries te monitoren, zijn beveiligingsfuncties beschikbaar en is ondersteuningsinformatie voor MySQL te vinden.

MySQL Enterprise helpt bedrijven MySQL-servers te beheren. Nieuwe functies zijn onder andere notificaties van query analyzers om problemen snel te lokaliseren en MySQL Enterprise Connector Plug-ins om SQL- en prestatiegerelateerde data naar de query analyzer te versturen.

'Database beheerders en ontwikkelaars hebben behoefte aan tools waarmee MySQL-servers efficiënt zijn te beheren en prestatieproblemen in een vroegtijdig stadium zijn te lokaliseren om dure downtime te voorkomen', aldus Tomas Ulin, directeur MySQL-ontwikkeling bij Oracle. 'MySQL Enterprise Spring 2010 Release biedt krachtige tools voor het monitoren van query-prestaties, het vergroten van de beveiliging en een betere beheeromgeving. Dit speelt precies in op de pijnpunten die beheerders en ontwikkelaars ervaren bij het bouwen, onderhouden en uitbreiden van webapplicaties.'

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3361253). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.