Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CRM-pakket Sugar 6 als beta beschikbaar

 

SugarCRM stelt de bètarelease beschikbaar van open source CRM-pakket Sugar 6. Daarnaast heeft het bedrijf de voornaamste broncode-repository voor Sugar Community Edition opengesteld voor publieke toegang. Dit werd bekendgemaakt tijdens de SugarCon, de jaarlijkse conferentie voor gebruikers en ontwikkelaars van SugarCRM, die dit jaar plaatsvond in het Palace Hotel in San Francisco.

SugarCRM verkoopt commerciële open source-oplossingen voor Customer Relationship Management (CRM). Sugar 6 is volgens de leverancier geoptimaliseerd voor snelheid en gebruikersvriendelijkheid. Zo kunnen gebruikers via de Sugar Shortcut Bar snel gangbare taken uitvoeren zoals het maken van notities, en registreren van vergaderingen en gesprekken. Volgens SugarCRM is uit bruikbaarheidstests gebleken dat gebruikers in vergelijking met de vorige versies voor de navigatie in Sugar 6 gemiddeld 20 procent minder kliks nodig hebben.

 In de Shortcut Bar is het contextgevoelige vak Global Search opgenomen. Dit filtert de zoekresultaten op basis van de module die op dat moment wordt gebruikt (bijvoorbeeld Contacts, Opportunities of Accounts) en presenteert de resultaten op dezelfde pagina.

Smartphones

Sugar 6 biedt applicatieondersteuning voor de belangrijkste smartphonebesturingssystemen, waaronder iPhone, Android en Blackberry. Daarnaast brengt SugarCRM een native applicatie voor de Apple iPad in de handel. Sugar 6 is daarnaast uitgerust met zogeheten 'Cloud-connectors', waarmee gebruikers gegevens kunnen opvragen uit bijvoorbeeld JigSaw, Hoover's en LinkedIn. Daarnaast zijn Sugar plug-ins voor Microsoft Outlook, Word en Excel geïntegreerd in de applicatie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3321547). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.