Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe editie van Unit 4 Multivers vrijgegeven

 

Unit 4 Agresso heeft een nieuwe versie van Unit 4 Multivers uitgebracht. Het uiterlijk van het administratief-logistieke softwarepakket is vernieuwd en de gebruiksvriendelijkheid geoptimaliseerd, aan de hand van wensen van gebruikers. Unit 4 Multivers 8 heeft bovendien het certificaat ‘Compatible met Windows 7’ gekregen. De software voldoet daarmee aan alle criteria voor gebruik op het nieuwe besturingssysteem van Microsoft.

Nieuw in versie 8 van Unit 4 Multivers 8 is de zogenaamde ribbonbar van Office 2007. Onderdelen van het programma zijn te starten in tabbladen, in plaats van in losse schermen. Zo is het volgens producent Unit 4 Agresso makkelijker om tussen de programma's te schakelen. Het blijft ook mogelijk om gebruik te maken van losse schermen.

Naast het vernieuwde uiterlijk is Unit 4 Multivers 8 voorzien van nieuwe mogelijkheden voor het opslaan en verzenden van rapporten als pdf-bestand. In de nieuwe versie is ook de urenregistratie efficiënter gemaakt.

Nieuw is ook de ‘werkbalk snelle toegang', waarmee vaak gebruikte onderdelen van Unit 4 Multivers zijn te openen. Deze werkbalk is eenvoudig aan te passen aan de wensen van de gebruiker. In het vernieuwde takenscherm klappen zogenaamde drop-down menu's uit als de gewenste menukeuze wordt aangeklikt. Gebruikers kunnen ook zonder muis werken, maar met behulp van sneltoetsen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3067469). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×