Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SAP maakt verkooppromoties effectiever

 

SAP komt met Promotion Management for Retail (PMR) 7.0, een geïntegreerde oplossing die helpt bij het opzetten en uitvoeren van retailpromoties. De oplossing moet de efficiency van de betrokken afdelingen verhogen door onder meer de tijd te verminderen die wordt besteed aan handmatige taken zoals het bijhouden van verschillende spreadsheets, het opnieuw invoeren van informatie in verschillende tools en het meerdere malen bewerken van proefdrukken op papier.

Versie 7.0 van SAP Promotion Management for Retail 7.0 is een flexibele oplossing die retailers ondersteunt door de productiviteit bij het opzetten van een campagne te verbeteren en veranderingen sneller door te voeren, dankzij een betere samenwerking tussen marketing, reclame en category management. Het helpt bij het creëren van getimede en gerichte promoties per product(groep) en met behulp van de ‘ad-versioning' functie kunnen eenvoudig verschillende versies van dezelfde advertentie gemaakt worden.

Daarnaast geeft het inzicht in de financiële prestatie van promoties, waardoor budgetten efficiënter zijn in te zetten, en assisteert het bij het verlagen van de promotiekosten door het verminderen van de tijd die nodig is om advertenties te produceren en proefdrukken te redigeren. SAP Promotion Management for Retail 7.0 kan als stand alone oplossing grote en kleine retailers helpen bij het realiseren van verkooppromoties als, maar kan ook gebruikt worden als toevoeging aan de SAP Business Suite.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3037671). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.