Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Office voor Mac komt met Outlook

 

Microsofts Macintosh Business Unit (MacBU) kondigt een nieuwe versie van Microsoft Office voor Mac aan. In de nieuwe toepassing neemt Outlook voor Mac de plaats in van Entourage voor Mac. Voor huidige gebruikers van Entourage is per direct de Web Services Edition van Microsoft Entourage 2008 voor Mac beschikbaar. Optimale prestaties en meer betrouwbaarheid voeren in deze editie de boventoon, wat toelaat om taken, nota’s en categorieën te synchroniseren.

Met het geannonceerde Office voor Mac  mét Outlook laat MacBU zien niet alleen aan de productiviteitsverwachtingen van Mac-gebruikers te willen voldoen, maar om ook de algemene Office-beleving te optimaliseren. Om de productkeuze voor klanten te vergemakkelijken omvat de nieuwe line-up naast Microsoft Office 2008 voor Mac Home & Student Edition het pakket Microsoft Office 2008 voor Mac Business Edition.

De infrastructurele aanpassingen in de Web Services Edition van Entourage 2008 bieden in de toekomst meer uitbreidingsmogelijkheden en vormen daardoor een eerste stap naar een volwaardige Outlook voor Mac. De Web Services Edition staat garant voor een snellere datasynchronisatie, waardoor huidige gebruikers van Entourage in combinatie met Exchange verzekerd zijn van betere mail- en kalenderondersteuning. De bèta werd eerder dit jaar uitgebracht en is in gebruik genomen door verschillende grote zakelijke klanten waaronder NASA en Wesleyan University. Entourage 2008, Web Services Edition is beschikbaar voor huidige Entourage-gebruikers van Office 2008 voor Mac SP2, en alle updates, in combinatie met Exchange 2007 SP1 RU4 of recenter.

Het feit dat Outlook voor Mac in de volgende versie is opgenomen toont de betrokkenheid van het team om Mac's toonaangevende productiviteitsbundel verder te ontwikkelen. Deze nieuwe applicatie is goed voor enkele grote veranderingen, om uiteindelijk de deur te openen naar een hogere productiviteit tussenplatformen, dé verwachting bij uitstek van zakelijke klanten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3023910). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.