Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

JBoss Open Choice voor Java-markt

 

Red Hat, specialist in opensourceoplossingen, heeft zijn applicatieserveraanbod uitgebreid met workload specifieke oplossingen om enterprise klanten meer flexibiliteit en keuze te bieden. Het JBoss Enterprise Middleware-portfolio omvat oplossingen voor al de gebruikelijke Java-applicatieworkloads, van simpele webapplicaties tot lichte en rijke Java-applicaties en Java Enterprise Edition (EE) gebaseerde oplossingen. Bovendien worden verschillende populaire programmeringmodellen ondersteund inclusief Spring Framework, Seam en Google Web Toolkit.

Red Hat biedt nu een volledige serie Java-oplossingen. Deze oplossingen zijn een simpel, standaard en flexibel alternatief voor de complexe en dure proprietary middleware die vaak beperkt zijn tot enkelvoudige api's en programmeringsmodellen. Red Hat's nieuwe generatie Java-platform is ontworpen om aan de huidige marktvraag te voldoen.

Red Hat's Java-applicatieserverportfolio omvat JBoss Enterprise Application Platform, JBoss Enterprise Web Platform en JBoss Enterprise Web Server. De Java-applicatieraamwerken bieden een simpele manier om Java-programmeertaken uit te voeren. Java-georiënteerde programmeurs gebruiken verschillende programmeermodellen, api's en taaltypes. Om bij te blijven met de dynamische ontwikkelingen van populaire opensourceraamwerken en als antwoord op de vraag naar meer beriek over de hele Java stack, biedt Red Hat nu enterprise productondersteuning voor populaire applicatieraamwerken zoals Spring Framework en JBoss Seam. Elk raamwerk zal naar verwachting vooraf worden geïntegreerd in zowel JBoss Enterprise Application & Web Platforms en kan eveneens worden toegevoegd aan JBoss Enterprise Web Server.

Met dit JBoss applicatieplatformproductportfolio vervolgt Red Hat zijn strategie een uitgebreid portfolio van middleware producten te bieden, die elke applicatieontwikkeling, en integratie-uitdaging oplossen. Met deze nieuwe oplossingen kunnen gebruikers volgens de leverancier voordeel behalen met de enterprise opensourceoplossingen en ook nog kosten verminderen terwijl de maximale architectuurflexibiliteit wordt behouden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3013793). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×