Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Stabiplan introduceert Stabicad 8

 

Er is een nieuwe versie van Stabicad voor de veiligheidsmarkt beschikbaar, Stabicad 8. Bij de ontwikkeling van dit pakket is veel aandacht besteed aan de userinterface en gebruikersvriendelijkheid. Daarmee biedt Stabicad tekensoftware voor brandweer en gebouwbeheer om snel en eenvoudig bereikbaarheidskaarten, aanvalsplannen en ontruimingsplattegronden te tekenen.


Stabicad 8 van Stabiplan biedt ondermeer Stabibase 8 project- en documentbeheer voor het ordenen van projecten en het opslaan van tekeningen en gerelateerde documenten. Het pakket is uitgerust met een uitgebreide zoekfunctie voor zoeken op documenttype of -omschrijving binnen projecten of in de hele database.

Andere elementen in Stabicad 8 Veiligheid zijn het inlezen en opschonen aangeleverde tekeningen, standaard dwg-formaat. Verder zijn symbolen volgens NEN 1414 en NEN 3011 makkelijk te plaatsen vanuit een Palette, is er een automatische lagenstructuur voor symbolen en aanrijroutes, zijn er dertig vrije velden voor het invullen van objectgegevens op de bereikbaarheidskaarten en de mogelijkheid om attribuutinformatie bij bijvoorbeeld brandkranen aan/uit te zetten.Tot slot biedt de software gis-koppeling voor het koppelen van grafische informatie aan de Mobiele Data Terminal.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2965690). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×