Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cordys procesautomatisering voor Google Apps

 

Cordys is Google Enterprise Partner geworden. In het kader van deze overeenkomst heeft Cordys gestructureerde workflow en procesautomatisering voor Google Apps ontwikkeld. Met de Cordys Process Factory kan elke organisatie Google Apps gebruiken als onderdeel van kritische bedrijfsprocessen en projecten.

De softwareproducten Cordys Process Factory en Google Apps Premier Edition worden als geïntegreerde oplossing geleverd in de cloud, zodat het installeren van software niet nodig is en de kosten laag zijn. De combinatie van deze twee producten biedt de mogelijkheid om bedrijfsprocessen te automatiseren en voortdurend aan te passen aan veranderende omstandigheden, en daarnaast snel nieuwe software te ontwikkelen voor een specifieke behoefte. De kosten van dit innovatieve systeem zijn lager dan de prijs van een mobiele telefoon.

De Cordys-oplossing Process Factory biedt gebruikers van Google Apps de mogelijkheid om gestructureerde workflow toe te passen op ongestructureerde samenwerking, of om Google Docs-spreadsheets met ongestructureerde informatie te koppelen aan gestructureerde bedrijfssoftware. Daarnaast is het mogelijk om snel ‘situational applications' te ontwikkelen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2948182). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.